Driver Keyboard Aksara Sunda (64 bit)

Bagi Anda yang membutuhkan dirver keyboard aksara Sunda untuk Windows 64 bit, berikut ini saya sediakan file yang dapat diunduh dan dipasangkan pada laptop/komputer anda. Kali ini saya sediakan dua file driver untuk chipset intel (SundaKb_ia64) dan AMD (SundaKb_amd64).

screenshot driver

Untuk menggunakannya, silahkan lihat Panduan Pemasangan Driver aksara Sunda.

Ikuti dan bagikan:
error0

8 Comments

Add a Comment
    1. Mangga, mugi kaango. Upami aya masalah, diantos pisan kritik sareng saranna.

  1. Katampi pisan. Mugi nambah mikacinta ka Sunda urang. Hatur nuhun….

  2. ass. kang upami dina win 10 teras nganggo office 2013 tiasa atanapi henteu..?

    1. Dina Windows 10 teu acan dicobian. Upami dina MS Office 2013 mah tiasa dianggo.

  3. Tegar Ramadhan

    kang abi nganggo intel i3 64 bit, teu tiasa di install kang driverna, kumaha nya ? hatur nuhun sateuacanna

    1. Numawi aya sababaraha processor generasi enggal nu teu kompatibel sareng driverna. Nuju dikembangkeun keneh kanggo updatena.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *