Sundanese Unicode 2.0.ttf

  • Version 2.0
  • Download 25967
  • File Size 52.38 KB
  • File Count 1
  • Create Date 29 November 2016
  • Last Updated 29 November 2016

Sundanese Unicode 2.0.ttf

45 Comments

Add a Comment
  1. nyuhunkeun widi kanggo ngunderna, hatur nuhun kang.

      1. Sampurasun, wios abdi unduh font-na? Sae pisan. Hatur nuhun sateuacanna 🙏

  2. ngiring share kang

  3. Sampurasun, punten ngiring ngadownload. Nuhun pisan

    1. Rampes. Muhun, Mangga.

  4. Sampurasun, upami perkawis lisensina kumaha kang, upami diangge kanggo kepentingan komersial?

    1. Rampes.
      Lisensina dicepeng ku Tim Unicode Aksara Sunda (Kang Dadan Sutisna). Tiasa dianggo sacara gratis, tapi upami dicandak kauntungan tina aspek komersialna teu kenging.

  5. Aplikasi susah di download

    1. Sudah dikirim via email, Kang.

  6. Sampurasun, kang punten tiasa nyungkeun dikintun aplikasi na via email?

    1. Rampes. Mangga, tos dikintun kana email.

  7. sampurasun kang, bade ngiring download. tapi teu tiasa ka download. bilih slow, kang admin kintunkeun applikasina ka email abdi. hatur nuhun

    1. Mangga, tos dikintunkeun kana email.

  8. maaf kang, fontnya gabisa dipake di photoshop kira kira ada yang bisa buat di photoshop gak ya? kalau ada boleh minta ga kang? hatur nuhun

    1. Bisa. Mengetiknya harus pakai driver keyboar Sunda ya, kalau pakai keyboar standar (English), hurufnya gak akan muncul.
      Bisa didownload di sini: https://www.kairaga.com/font-sunda/driver-keyboard

  9. Punten kang, apl na sesah di instal.. kmaha tah kinten”na?

    1. Diinstalkeun dina naon? Dina komputer mah teu aya masalah.
      Mangga nuturkeun pituduh masangkeunana: https://www.kairaga.com/font-sunda/panduan

  10. fahrul fauzi mashabi

    tetep weh kotak kotak mang dinu laptop abimah 🙁

    1. Font Sunda Unicode teu acan kompatibel sareng sadaya aplikasi dina sistem Windows. Umumna, kanggo aplikasi pangolah teks sareng gambar mah tos tiasa.
      Cobian ngaggo pituduh ieu:
      https://www.kairaga.com/2016/03/01/menampilkan-aksara-sunda-di-browser-mozilla-firefox.html
      https://www.kairaga.com/font-sunda/panduan

      1. ᮌᮤᮜᮀ ᮕᮛᮂᮚᮀᮃᮔ᮪

        saè kang, izin download 🙏

  11. Sampurasun..nyungken Widi d download nya min

  12. Hatur nuhun laksaketi kabingahan

  13. Ngiring ngalap elmu kang admin…
    Palay tiasa nyerat aksara sunda.
    Hatur nuhun.

  14. sampurasun,
    kang abdi badé ngiringan ngadownload
    hatur nuhun pisan kang

  15. Teu tiasa di download kang

    1. Muhun, hapunten nuju aya gangguan teknis dina websitena.

  16. assalamu alaikum…
    mamanawian teu kaabotan, aplikasina hoyong dikintun
    sesah duh ngadownload aplikasina, duka naon lepatna…
    hatur nuhun

    1. Kaca downloadna mah teu aya masalah. Cobian deui manawi.

  17. Kang, tiasa teu ngadamel teu font huruf Latin tapi model bentukna aksara Sunda, jadi lamun misalkan tulisana “COCACOLA” tapi gaya bentukna aksara Sunda, di jawa mah aya model Hanacaraka anu ngadamel kitu teh.

    1. Rupina tiasa dipilari dina grup Facebook komunitas aksara Sunda nu aya.
      Abdi teu ngahususkeun ngadamel font dékoratif sapertos kitu.

  18. Kang, saya sudah baca proposal UCS L2/09-190. Di situ tertulis ada penambahan karakter untuk aksara SUnda kuno. Pertanyn saya: Kapan font Sundanese unicode 2.0 ini diupdate untuk mengakomodasi karakter tambahan tersebut? terima kasih.

    1. Kalau ini saya tidak tahu jawabannya, tetapi saya akan usahakan meneruskan pertanyaan ini ke pembuatnya.
      Untuk alternatifnya, bisa pakai font Kairaga Regular https://www.kairaga.com/download/kairaga-regular-unicode/

  19. Hatur nuhun Kang Ilham. Punten widi ngundeur, nya. Barokalloh..

  20. Hatur nuhun, Kang

  21. Sirojuddin Abbas

    Sampurasun… Kang punten neda widi ngunduh apikasina. Hatur nuhun

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *