Kairaga.com

Portal Manuskrip Sunda

Tag: lomba aksara sunda UPI

Lomba Menulis Aksara Sunda, RBS UPI 2018

Kairaga.com – Himpunan Mahasiswa Pendidikan Bahasa Sastra jeung Basa Sunda, Departemen Pendidikan Bahasa Daerah, Fakultas Pendidikan Bahasa dan Sastra UPI, Bandung mengadakan lomba menulis aksara Sunda (Pasanggiri Aksara Sunda) bagi siswa SMA se-Jawa Barat. Persyaratannya sebagai berikut:

  1. Peserta khusus siswa/i tingkat SMA sederajat se-Jawa Barat
  2. Setiap sekolah maksimal mengirimkan 2 (dua) orang peserta
  3. Jumlah peserta dibatasi 79 orang.
  4. Biaya pendaftaran Rp 85.000/orang
  5. Sisa kuota lomba per tanggal 5 Februari 2018: 11 orang

Pendaftaran dibuka sampai tanggal 11 Februari 2018 di Sekretariat Hima Pensatrada Gd. FPBS Lt. 2 Departemen Pendidikan Bahasa Daerah. Lihat info selengkapnya di akun Instagram Hima Pensatrada.

(H-18 RBS 2018) Wilujeng wengi baraya Pensatrada, di wanci harieum beungeut ieu ceumin badè masihan info sakedik ngeunaan pasanggiri salajengna anu aya di Riksa Budaya Sunda 2018, nya èta pasanggiri Aksara Sunda 🎉🎉 Pasanggiri Aksara Sunda tèh mangrupa pasanggiri anu ngawengku kaparigelan maca jeung nulis Aksara Sunda. Udagan dina diayakeunna ieu pasanggiri nya éta pikeun ngaronjatkeun minat jeung bakat siswa siswi SMA kana Aksara Sunda. Anapon katangtuan pasanggiri aksun diantarana nya èta: – Patandang dihususkeun pikeun siswa/i tingkat SMA satata sa-Jawa Barat – Unggal sakola ngirimkeun maksimal 2 urang patandang – Jumlah patandang diwatesanan nya éta 70 urang patandang – Waragad anu dipundut nalika pendaftaran nya éta Rp. 85000,-/patandang – Sèsa kuota pasanggiri Aksun per tanggal 05 Februari 2018 : 11 patandang. 📣 Hayu urang ngamumulé basa, budaya, katut aksarana. Daftarkeun diri baraya sadaya dugi ka ping 11 Februari 2018 di Sekretariat Hima Pensatrada Gd. FPBS Lt. 2 Departemen Pendidikan Bahasa Daerah 😉 Lanjutkan membaca...

Ikuti dan bagikan:
0
Kairaga.com © 2018