Sunda Prada.zip

  • Version 1.0
  • Download 15466
  • File Size 26.71 KB
  • File Count 1
  • Create Date 29 November 2016
  • Last Updated 29 November 2016

Sunda Prada.zip

Ikuti dan bagikan:
error5
Tweet 20

2 Comments

Add a Comment
  1. Kidang Kawisaya (Ade)

    Assalamu’alaikum…
    Hapunten sateuacanna, simkuring ti pasisian badé ngiring deudeuheus
    Badé tumaros, kumaha carana masang Sunda Prada.zip di hp Samsung A50 – 9 (Pie One Ui) Ku simkuring tos dicoba sababaraha kali mung gagal waé.
    Masalahna, instalasi iFont teu bisa ngabaca file unduhan Sunda Prada.zip nu geus didownload téa.
    Pernah maké instalasi séjén, zFont, ogé hasilna sarua waé
    Nyuhunkeun solusina kedah kumaha..?
    Hatur nuhun sateuacanna
    Wassalamu’alaikum…

    1. Sunda Prada.zip kedah diekstrak heula, engke eusina kaluar, nyaéta Sunda Prada.ttf.
      Anu diinstalkeun kana iFont mah anu Sunda Prada.ttf.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *