Sundanese Unicode 2.0.ttf


Version 2.0
Download 17122
Total Views 6442
Stock
File Size 52.38 KB
File Type
Create Date 29 November 2016
Last Updated 29 November 2016
Download
Ikuti dan bagikan:
error0

23 Comments

Add a Comment
  1. nyuhunkeun widi kanggo ngunderna, hatur nuhun kang.

  2. ngiring share kang

  3. Sampurasun, punten ngiring ngadownload. Nuhun pisan

    1. Rampes. Muhun, Mangga.

  4. Sampurasun, upami perkawis lisensina kumaha kang, upami diangge kanggo kepentingan komersial?

    1. Rampes.
      Lisensina dicepeng ku Tim Unicode Aksara Sunda (Kang Dadan Sutisna). Tiasa dianggo sacara gratis, tapi upami dicandak kauntungan tina aspek komersialna teu kenging.

  5. Aplikasi susah di download

    1. Sudah dikirim via email, Kang.

  6. Sampurasun, kang punten tiasa nyungkeun dikintun aplikasi na via email?

    1. Rampes. Mangga, tos dikintun kana email.

  7. sampurasun kang, bade ngiring download. tapi teu tiasa ka download. bilih slow, kang admin kintunkeun applikasina ka email abdi. hatur nuhun

    1. Mangga, tos dikintunkeun kana email.

  8. maaf kang, fontnya gabisa dipake di photoshop kira kira ada yang bisa buat di photoshop gak ya? kalau ada boleh minta ga kang? hatur nuhun

    1. Bisa. Mengetiknya harus pakai driver keyboar Sunda ya, kalau pakai keyboar standar (English), hurufnya gak akan muncul.
      Bisa didownload di sini: https://www.kairaga.com/font-sunda/driver-keyboard

  9. Punten kang, apl na sesah di instal.. kmaha tah kinten”na?

    1. Diinstalkeun dina naon? Dina komputer mah teu aya masalah.
      Mangga nuturkeun pituduh masangkeunana: https://www.kairaga.com/font-sunda/panduan

  10. fahrul fauzi mashabi

    tetep weh kotak kotak mang dinu laptop abimah 🙁

    1. Font Sunda Unicode teu acan kompatibel sareng sadaya aplikasi dina sistem Windows. Umumna, kanggo aplikasi pangolah teks sareng gambar mah tos tiasa.
      Cobian ngaggo pituduh ieu:
      https://www.kairaga.com/2016/03/01/menampilkan-aksara-sunda-di-browser-mozilla-firefox.html
      https://www.kairaga.com/font-sunda/panduan

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *